Hinnasto

Kouluruokadiplomin® hinta:

95,00 €/koulu + ALV

Toimitus
Koululle toimitetaan A4-kokoinen diplomi noin kuukauden kuluttua sen suorittamisesta. Jos toimituksella on kiire, voi toimitusajankohdasta sopia, katso yhteystiedot.

Kouluruokadiplomi on voimassa kolme vuotta sen saamisesta alkaen, mutta se on uusittava jo aiemmin, mikäli ruokapalveluiden tuottaja vaihtuu. Ammattikeittiöosaajat ry tarkastaa vuosittain 5 % diplomin saavuttaneista kouluista.

Laskutus
Laskutustietoja tiedustellaan diplomin hakemisen yhteydessä täytettävässä yhteystietolomakkeessa. Lasku osoitetetaan hakijan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen joko ruokapalveluntuottajalle tai koululle.

Huomioithan, että käytämme mielellään verkkolaskutusta, joten ilmoitathan yhteystietolomakkeessa ensisijaisesti verkkolaskutusosoitteen.

Kouluruokadiplomi-banneri
Kouluruokadiplomin suorittaneet koulut ja ruokapalvelut saavat diplomin lisäksi käyttää viestinnässään Kouluruokadiplomin graafista tunnusta ja nettibannereita. Tiedostot on ladattavissa aineistopankista.

Koulutus Kouluruokadiplomin®
Ammattikeittiöosaajat ry tarjoaa Kouluruokadiplomin® hakuun liittyviä infotilaisuuksia ja koulutuksia. Pyydä tarjous toiminnanjohtaja Marjut Huhtalalta, marjut.huhtala@amko.fi tai 050 341 3957.

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+