Aineistopankki

Kouluruokadiplomin esittelyvideo ja PowerPoint-esitys

Videota ja PP-esitystä voi käyttää tukena Kouluruokadiplomin esittelyssä tarvittaville yhteistyötahoille ja diplomityöryhmän työskentelyssä.

Katso innostava esittelyvideo diplomista

Kouluruokadiplomi tiivistetysti PP-esityksenä

Kouluruokadiplomi ja sen hakeminen -esitysaineisto sisältää ”pähkinän kuoressa” kaiken oleellisen diplomista ja sen hakemisesta, myös suoritettavat kyllä-ei diplomiväittämät. PP-esityksen voi tallentaa tai tulostaa edellä olevasta linkistä.

Diplomikysymykset

Kouluruokadiplomin kysymyssarja (pdf) -tulostusversiosta kysymykset voi tulostaa esimerkiksi asialistaksi palaveriin, jos käytettävissä ei ole tietokonetta tai tabletteja.

Diplomilogo ja -banneri viestinnän tueksi

Kouluruokadiplomin® suorittaneet koulut ja ruokapalvelut sekä media ovat oikeutettuja käyttämään diplomilogoa viestinnässään. Koulun ja ruokapalveluntuottajan verkkosivuille kannattaa laittaa banneri osoituksena diplomin suorittamisesta. Logotiedostot ja nettibannerit voi ladata alla olevista linkeistä. Lisätietoa niiden käytöstä ja linkityksestä saa graafisesta ohjeesta.

 

Esite diplomista

Koulut ja ruokapalvelut voivat käyttää Kouluruokadiplomin sähköistä esitettä tiedotuksen tukena ja liittää sen esimerkiksi huoltajille suunnattuun viestiin tai diplomijuhlien kutsun yhteyteen. Esitteen pdf-version voi ladata alla olevasta linkistä ja sen voi myös tulostaa (koko A4).

esite_suomi_kuvaEsite on tulostettavissa suomen- ja ruotsinkielisenä.

Kouluruokadiplomi-esite_pdf
Skolmatdiplmom-broschyr_pdf
School lunch diploma brochure_pdf

 

Makuaakkoset-kortit ruokakasvatukseen pikkukoululaisille

Makuaakkoset-korttisarjat (kaksi erilaista) tukevat hauskalla tavalla varhaiskasvatuksen ja pieneten koululaisten ruokakasvatusta. Niiden avulla lapset voivat tutustua erilaisiin raaka- ja ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin, kirjaimiin sekä väreihin.

Pääset tutustumaan kortteihin tarkemmin ja tulostamaan kortit klikkaamalla tätä linkkiä tai kumpaa tahansa alla olevista kuvista.

kuva_kirjain_kortit_akmakuaakkoset_abcd-1024x723

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+