Aineistopankki

Kouluruokadiplomin® aineistopankista on ladattavissa diplomin logotiedostot, graafinen ohje, diplomin kysymyssarjan tulostusversio, sähköinen esite  sekä ruokakasvatuksen tukimateriaaliksi soveltuvat Makuaakkoset-kortit.

Logot ja bannerit

Kouluruokadiplomin® suorittaneet koulut ja ruokapalvelut ovat oikeutettuja käyttämään diplomilogoa viestinnässään. Koulun ja ruokapalveluntuottajan verkkosivuille kannattaa laittaa banneri osoituksena diplomin suorittamisesta. Logotiedostot ja nettibannerit voi ladata alla olevista linkeistä. Lisätietoa niiden käytöstä ja linkityksestä saa graafisesta ohjeesta.

Kouluruokadiplomin logotiedostot
Kouluruokadiplomin nettibannerit

Graafinen ohje

Graafisessa ohjeessa on tietoa mm. logojen ja nettibannerien käytöstä ja linkityksestä.
kouluruoka_makuaakkoset_graafinen_ohje_2016

Kouluruokadiplomin kysymykset (tulostusversio)

Kouluruokadiplomin kysymyssarja (pdf) -tulostusversiosta kysymykset voi tulostaa esimerkiksi asialistaksi palaveriin, jos käytettävissä ei ole tietokonetta tai tabletteja.

Kouluruokadiplomin esitysaineisto

Kouluruokadiplomi ja sen hakeminen -esitysaineisto (pdf) sisältää tiivistetysti tietoa diplomista ja sen hakemista. Esitystä voi käyttää työvälineenä diplomin esittelyyn. Pdf-esityksen voi tallentaa, linkittää tai tulostaa edellä olevasta linkistä.

Esite

Koulut ja ruokapalvelut voivat käyttää Kouluruokadiplomin sähköistä esitettä tiedotuksen tukena ja liittää sen esimerkiksi huoltajille suunnattuun viestiin tai diplomijuhlien kutsun yhteyteen. Esitteen pdf-version voi ladata alla olevasta linkistä ja sen voi myös tulostaa (koko A4).

esite_suomi_kuva
kouluruokadiplomi_esite_pdf
skolmatdiplmom_broschyr_pdf
school_lunch_diploma_brochure_pdf

Makuaakkoset-kortit

Makuaakkoset-korttisarja tukee hauskalla tavalla varhaiskasvatuksen ja pieneten koululaisten ruokakasvatusta. Niiden avulla lapset voivat tutustua erilaisiin raaka- ja ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin, kirjaimiin sekä väreihin.
kuva_kirjain_kortit_ak
Tutustu ja tulosta Makuaakkoset-kortit

Jaa sosiaalisessa mediassaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+