Aineistopankki

Kouluruokadiplomista esittelyvideo, PowerPoint-esitys ja A4-esite

Videota, PowerPoint-esitystä ja A4-esitettä voi käyttää tukena Kouluruokadiplomin® esittelyssä tarvittaville yhteistyötahoille ja diplomityöryhmän työskentelyssä. Aineistot ovat myös hyviä herättelijöitä Kouluruokadiplomin hakemiseksi. Video ja A4-esite ovat hyviä kannustukseen ja nopeaan katsaukseen aiheesta ja PowerPoint-esitys on vähän tarkempi kuvaus asiasta sisältäen myös diplomikysymykset.

Katso innostava esittelyvideo diplomista

Videolla muun muassa rehtori sekä ruokapalvelupäällikkö kertovat, miksi he kokivat Kouluruoka-diplomin hakemisen hyödylliseksi.

Kouluruokadiplomi tiivistetysti PowerPoint-esityksenä

Koulut_Kouluruokadiplomi_PP-esityspohja sisältää ”pähkinän kuoressa” kaiken oleellisen diplomista ja sen hakemisesta, myös suoritettavat kyllä-ei diplomiväittämät. PowerPoint-esityksen voi ladata ja tallentaa tai tulostaa edellä olevasta linkistä.

Yhden sivun etenemiskaavio diplomin hakemisesta

Yhden A4-sivun esitteessä Kouluruokadiplomin hakeminen esitellään etenemiskaaviona. Sen avulla voit esitellä diplomia eri sidosryhmille, käyttää tiedotuksen tukena ja liittää sen esimerkiksi huoltajille suunnattuun viestiin tai diplomijuhlien kutsun yhteyteen. Voit ladata ja tallentaa tai tulostaa kouluille, päiväkodeille ja perhepäiväkodeille yhteisesti laaditun etenemiskaavion tätä otsikkoa tai kuvaa klikkaamalla.

Ruotsinkielinen – ja englanninkielinen -esite poikkeavat esitystavaltaan suomenkielisestä esitteestä.

Diplomikysymykset

Koulut_Kouluruokadiplomi-kysymykset -tulostusversiosta kysymykset voi tulostaa esimerkiksi asialistaksi palaveriin, jos käytettävissä ei ole tietokonetta tai tabletteja.

Diplomilogo ja -banneri viestinnän tueksi

Kouluruokadiplomin® suorittaneet koulut ja ruokapalvelut sekä media ovat oikeutettuja käyttämään diplomilogoa viestinnässään. Koulun ja ruokapalveluntuottajan verkkosivuille kannattaa laittaa banneri osoituksena diplomin suorittamisesta. Logotiedostot ja nettibannerit voi ladata alla olevista linkeistä. Lisätietoa niiden käytöstä ja linkityksestä saa graafisesta ohjeesta.

Makuaakkoset-kortit ruokakasvatukseen pikkukoululaisille

Makuaakkoset-korttisarjat (kaksi erilaista) tukevat hauskalla tavalla varhaiskasvatuksen ja pieneten koululaisten ruokakasvatusta. Niiden avulla lapset voivat tutustua erilaisiin raaka- ja ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin, kirjaimiin sekä väreihin.

Pääset tutustumaan kortteihin tarkemmin ja tulostamaan kortit klikkaamalla tätä linkkiä tai kumpaa tahansa alla olevista kuvista.

kuva_kirjain_kortit_akmakuaakkoset_abcd-1024x723