Hinnasto

Kouluruokadiplomin® hinta

Kouluruokadiplomin hinta on yhteensä 95,00 €/koulu + alv kolmen vuoden ajalta.
Kouluruokadiplomi on voimassa kolme vuotta sen suorittamisesta. Diplomi tulee suorittaa uudelleen aiemmin, mikäli ruokapalveluiden tuottaja vaihtuu.

Laskutus

Diplomisuorituksen lopussa olevassa yhteystietolomakkeessa kysytään laskutustiedot. Lasku osoitetetaan hakijan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen joko ruokapalveluntuottajalle tai koululle. Ennen diplomin suorittamista on hyvä keskustella ja sopia kumpi taho diplomin suorittamisen kustantaa. Lisäksi on hyvä varmistaa kaikki yhteystietolomakkeessa tarvittavat tiedot valmiiksi ennen hakemisen aloittamista.

Huomioithan, että käytämme ensisijaisesti verkkolaskutusta, joten  ilmoitathan yhteystietolomakkeessa verkkolaskutusosoitteen. Jos verkkolaskutus ei ole mahdollista, niin voit ilmoittaa myös paperilaskun tiedot.

Diplomin toimitus

Koululle toimitetaan painossa painettu A4-kokoinen diplomi noin kuukauden kuluttua sen suorittamisesta. Kouluruokadiplomi lähetetään rehtorille koulun osoitteeseen (Yleisnimikkeenä käytetään rehtori – ei henkilön nimeä.). Jos toimituksella on kiire, voit  kysyä nopeutettua toimitusta, katso yhteystiedot.

Kouluruokadiplomi-banneri

Kouluruokadiplomin suorittanut koulu ja ruokapalvelu saa diplomin lisäksi käyttää viestinnässään Kouluruokadiplomin graafista tunnusta ja nettibanneria. Tiedostot on ladattavissa aineistopankista.

Diplomin juhlistaminen ja siitä tiedottaminen

Yhteisityössä onnistuneesti suoritettu Kouluruokadiplomi on juhlimisen arvoinen asia. Sen saamista on ilo juhlia koko koulun ja ruokapalvelun voimin, joko omana juhlanaan, kevät- tai syyslukukauden päätteeksi tai jonkin ruoka-aiheisen juhlan yhteydessä. Mukaan on kiva kutsua myös vanhempia/huoltajia ja mahdollisesti kunnan päättäjiä.

Suoritetusta diplomista kannattaa myös tiedottaa sekä koulun- että ruokapalvelun omilla sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja lähettää asiasta tietoa kunnana tiedotukseen. Juhliin voi pyytää paikallista mediaa tekemään juttua, haastattelemaan niin koululaisia kuin opetuksen ja ruokapalvelun edustajia ja ottamaan kuvia.

Kuulemme mieluusti pitämästänne diplomijuhlasta ja voimme julkaista siitä jutun Kouluruokadiplomi-sivuston Ajankohtaista-osiossa. Tilaisuudesta olisi hyvä saada myös kuvia jutun oheen (kuvausluvat kuvatuilta ja kuvaajalta tulee olla kunnossa). Ole yhteydessä: paivi.jamsen@amko.fi

Koulutusta Kouluruokadiplomista®

Jos haluat järjestää alueesi koulujen ja/tai ruokapalvelun henkilöstölle koulutusta Kouluruokadiplomien hakemiseen liittyen, niin ole yhteydessä meihin Ammattikeittiöosaajat ry:n. Tarjoamme koulutuksia/infotilaisuuksia.

Pyydä tarjous: projektikoordinaattori Päivi Jämsén (paivi.jamsen@amko.fi) tai  toiminnanjohtaja Marjut Huhtalalta (marjut.huhtala@amko.fi).
Katso yhteystiedot.