Aineistopankki

Kouluruokadiplomin esittelyvideo, PowerPoint-esitys ja A4-esite

Videota, PP-esitystä ja lyhyttä A4-esitettä voi käyttää tukena Kouluruokadiplomin esittelyssä tarvittaville yhteistyötahoille ja diplomityöryhmän työskentelyssä. Aineistot ovat myös hyviä herättelijöitä Kouluruokadiplomin hakemiseksi. Video ja A4-esite ovat hyviä nopeaan katsaukseen aiheesta ja PP-esitys on vähän tarkempi selvitys asiasta.

Katso innostava esittelyvideo diplomista

Videolla muun muassa rehtori sekä ruokapalvelupäällikkö kertovat, miksi he kokivat Kouluruoka-diplomin hakemisen hyödylliseksi.

Kouluruokadiplomi tiivistetysti PP-esityksenä (15 sivua)

Kouluruokadiplomi ja sen hakeminen -esitysaineisto sisältää ”pähkinän kuoressa” kaiken oleellisen diplomista ja sen hakemisesta, myös suoritettavat kyllä-ei diplomiväittämät. PP-esityksen voi ladata ja tallentaa tai tulostaa edellä olevasta linkistä.

Yhden sivun esite diplomista

Yhden A4-siviun esitteen avulla pääset nopeasti selville, mistä Kouluruokadiplomin hakemisessa on kyse. Sen avulla voit esitellä diplomia eri sidosryhmille ja tiedotuksen tukena ja liittää sen esimerkiksi huoltajille suunnattuun viestiin tai diplomijuhlien kutsun yhteyteen. Voit ladata/tallentaa tai tulostaa esitteen kilikkaamalla tästä.

Ruotsinkielisen – ja englanninkielinen -esite poikkeaa hieman suomenkielisestä esitteestä.

Diplomikysymykset

Kouluruokadiplomin kysymyssarja (pdf) -tulostusversiosta kysymykset voi tulostaa esimerkiksi asialistaksi palaveriin, jos käytettävissä ei ole tietokonetta tai tabletteja.

Diplomilogo ja -banneri viestinnän tueksi

Kouluruokadiplomin® suorittaneet koulut ja ruokapalvelut sekä media ovat oikeutettuja käyttämään diplomilogoa viestinnässään. Koulun ja ruokapalveluntuottajan verkkosivuille kannattaa laittaa banneri osoituksena diplomin suorittamisesta. Logotiedostot ja nettibannerit voi ladata alla olevista linkeistä. Lisätietoa niiden käytöstä ja linkityksestä saa graafisesta ohjeesta.

Makuaakkoset-kortit ruokakasvatukseen pikkukoululaisille

Makuaakkoset-korttisarjat (kaksi erilaista) tukevat hauskalla tavalla varhaiskasvatuksen ja pieneten koululaisten ruokakasvatusta. Niiden avulla lapset voivat tutustua erilaisiin raaka- ja ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin, kirjaimiin sekä väreihin.

Pääset tutustumaan kortteihin tarkemmin ja tulostamaan kortit klikkaamalla tätä linkkiä tai kumpaa tahansa alla olevista kuvista.

kuva_kirjain_kortit_akmakuaakkoset_abcd-1024x723