Ruokakasvatus moniammatillisena yhteistyönä kouluissa, kodeissa ja järjestöissä 10.2.2021

Ruokakasvatus moniammatillisena yhteistyönä kouluissa, kodeissa ja järjestöissä -webinaarin 10.2.2021. Webinaari tuo yhteen ajankohtaista kansallista ja kansainvälistä tutkimusta, tekee näkyväksi eri toimijoiden kokemuksia arkisesta ruokakasvatustyöstä ja pyrkii luomaan yhteistä visiota ruokakasvatuksellisen osaamisen moniammatillisesta kehittämisestä eri konteksteissa Suomessa.

Aika: Keskiviikko 10.2.2021 klo 8.15-12.00
Paikka: Webinaari, toteutetaan etäyhteyksillä

Ilmoittautuminen (2.2.2021 mennessä) ja lisätietoa: ELO-säätiön verkkosivut

Elo-säätiön kuva

Webinaarin kohderyhmänä ovat laajasti ruokakasvatuksesta poikkihallinnollisesti kiinnostuneet toimijat ja organisaatiot, kuten ruokakasvatuksen, ruokapalveluiden ja opetuspalveluiden asiantuntijat, kehittäjät, tutkijat, opettajat, opiskelijat,  päättäjät ja muut avainsidosryhmät. Webinaariin osallistuu myös kansainväliset ruokakasvatuksen ja kouluruokailun asiantuntijat. Ohjelma toteutetaan suomeksi ja englanniksi käännöspalveluineen.

Webinaarin järjestää Helsingin yliopisto ja ELO-säätiö/Kouluruokailuverkosto Finnish School Meal Network, yhteistyössä Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskuksen kanssa. Webinaari toteutetaan osana Suomen Akatemian rahoittamaa Kouluruokailu tukemassa ruokatajun rakentumista (RUOKATAJU, 2020-2022) – tutkimushanketta.

Tiedote kokonaisuudessaan ELO-säätiön verkkosivuilla

Kuva: Jussi Ulkoniemi/ ELO-säätiö

1/2021