Ilmianna esimerkillinen ammattikeittiö!

Juhlavuoden kunniaksi Ammattikeittiöosaajat ry haluaa nostaa valokeilaan esimerkillisen ruokapalvelualan työyhteisön, jossa arki sujuu mallikkaasti, työntekijät viihtyvät ja esihenkilötyö on läsnäolevaa ja kannustavaa.

Ammattikeittiötyö on fyysisesti vaativaa ja myös henkisesti kuormittavaa. Ruokapalvelun ammattilainen on moniosaaja, jonka on työpäivän aikana taivuttava moneen. On hallittava ruuanvalmistus, mutta myös hygienia- ja omavalvontavaatimukset, moderni laitetekniikka ja reseptit, puhumattakaan asiakaspalvelusta ja kielitaidosta. Kun työyhteisön ilmapiiri on kunnossa ja asiat tehdään kerralla oikein, on töihin mukava mennä.

Onko Sinun tai kollegoidesi työyhteisö hyvän työilmapiirin tyyssija, joka on uudistuksille myönteinen sekä toimintakulttuuriltaan kannustava?

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen TÄLLÄ webropol-lomakkeella 15.9.2024 mennessä!

Voittajatiimin valinnassa huomioimme erityisesti näitä työyhteisön ominaisuuksia:

– ajantasainen osaaminen ja osaamisen jatkuva kehittäminen
– tulevaisuuden ennakointi
– toimiva esihenkilötyö
– vuorovaikutuksen sujuvuus
– monimuotoisuuden arvostaminen
– perehdytyksen toimivuus ja jatkuvaan oppimiseen kannustaminen
– vastuulliset toimintatavat (ekologinen, taloudellinen, sosiaalinen)
– työturvallisuuden huomioiminen ja ergonomiset työtavat

Voittajatiimin valitsee Ammattikeittiöosaajat ry:n johtokunta.

HUOM! Isojen organisaatioiden kohdalla kilpailuun voivat osallistua organisaation sisällä toimivat yksittäiset työtiimit ja työyhteisöt, ei koko liikelaitos tai kunnan ruokapalvelu kokonaisuudessaan.

Vuoden Ammattikeittiö palkitaan ravintolalahjakortilla ja ilmaisella osallistumisella Ammattikeittiöosaajat ry:n juhlaseminaariin Helsingissä 22.10.2024.